Zara Home i Danmark

Zara Home i Danmark

marts 21, 2019 Slået fra Af Redaktion

Måske kender du allerede den internationale tøjkæde Zara. Men vidste du, at Zara også forhandler møbler, som er lige så smukke, moderigtige og budgetvenlige, som deres tøj og accessories? Møbelkæden hedder Zara Home, og er du på udkig efter nye møbler eller boligtilbehør, er den bestemt et besøg værd.

Både online og i fysisk butik

Zara Home har ligesom tøjkæden Zara butikker rundt omkring mange steder i verden. Den spanskejede tøjkæde har længe været populær for sin evne til at genskabe modens mest aktuelle tendenser til budgetvenlige priser. Denne evne går igen i kædens boligdesign. I Danmark har Zaras boligkæde endnu kun en enkelt butik, som ligger i centrum af København. Bor du ikke i nærheden heraf, eller foretrækker du at shoppe online, er der dog også mulighed for dette. Zara home har nemlig en rigtig god webshop, hvor du kan finde et stort udvalg af både mindre møbler og boligtilbehør i alle afskygninger.

Kædens baggrund

Som nævnt er Zara en spanskejet butikskæde, der i første omgang har produceret tøj til highstreet priser og med tiden har bredt sig ud over store dele af verdenen. Siden 2003 har kæden også satset på fremstilling af boligtekstiler og har i dag mere end 400 boligbutikker i 44 lande verden over – både i Afrika, Asien, Amerika og Europa. Zara Home formår på imponerende vis at fremstille møbler og boligtilbehør, der fremstår både elegant og kvalitetsbevidst, men hvor de billige priser, der er kendt fra Zara’s tøjbutikker er bevaret.