Sjov med gåder kan være god underholdning

Sjov med gåder kan være god underholdning

maj 21, 2019 Slået fra Af Redaktion

Som forælder er det bedste man kan forestille sig, at ens børn lærer noget. Dette er tilfældet fordi, at det er med til at udvikle dem og gøre dem til større mennesker. Især er det en god ting når det er noget der sker uden de selv eller man selv lægger mærke til det.

Sidder man for eksempel en dag og kigger på sjove og underholdende gåder for børn kan det i sig selv være med til at lære dem noget. Samtidig har man dog sjov med at sidde og gætte så det virker ikke som noget kedeligt der minder dem om skolen.

I lærer alle sammen noget af gåder for børn

Faktisk er det ikke altid kun børnene der lærer noget af gåder for børn. For hvis man er forælder, tante, onkel eller bedsteforælder kan man også sagtens lære noget. Når man sidder og læser gåder bliver man tvunget til at tænke videre over dem. Det i sig selv kan gøre, at man lærer noget nyt og udvikler hjernen.

En af de gåder, som rigtig mange kan lide at sidde og tænke over er følgende: ‘hvad kalder man en boomerang der ikke kommer tilbage?’. Her kan man sidde og tænke lidt og måske kender man ikke svaret. Generelt er det ofte sådan, at man ikke altid kender svarene i gåder til børn. Men her er svaret noget så simpelt som ‘en pind’. Uanset om man gætter det eller ej er det interessant.