Sådan laver du den perfekte gin tonic

Sådan laver du den perfekte gin tonic

april 21, 2019 Slået fra Af Redaktion

Jo mere enkelt en drink er, des mere vigtigt er det, at der er styr på ingredienserne og blandingsforholdet. For at få hele smagsoplevelsen med, kan du bruge lidt mere tid på forberedelsen.

Modsat, hvad mange mener, så er det ikke forkert at bruge rigelige mængder is, når du laver drinks. I stedet for at smelte og gøre drinken vandet har det den modsatte effekt ved at holde sig koldt og frosset i længere tid, så din drink ikke bliver fortyndet som, hvis du bruger en enkelt eller to stykker is.

Få det bedste ud af din gin

Der er rigtig mange, der ikke bryder sig om smagen af gin, men dem af os, der gør er vilde med den. Derfor er det også vigtigt, at du kan få det helt optimale ud af din gin – især, hvis du godt kan lide at investere i de lidt dyrere flasker.

For at få det bedste ud af smagen og få alle nuancerne frem anbefales det, at du fylder dit glas med is og hænder ginen over. Nu skal du tage dig god tid og røre rundt, og blive ved. Længere tid end du tror, for nedkølingen og berøringen med isen sørger for at frigive alle de aromaer, du betaler for, når du vælger en flaske der koster mere end gennemsnittet. Herefter skal du blande din tonic i og for at opnå det perfekte blandingsforhold skal du hælde i forholdet 1:2 eller 1:3 (gin:tonic) alt efter, hvor stærk du ønsker din drink.