Find de sjove drukspil til jeres fest

Find de sjove drukspil til jeres fest

maj 21, 2019 Slået fra Af Redaktion

Til opvarmningen inden den helt store fest handler det meget ofte om at komme i godt humør. Det handler om at sidde og hygge sig sammen, at snakke, at grine og at høre god musik sammen. Af og til kan dette ske uden alkohol, men de fleste unge vil dog opleve, at alt bliver lidt sjovere når der er alkohol involveret. For at man kan få denne alkohol hurtigt ind er det af og til nødvendigt med et godt drukspil. I det følgende kan du læse om 2 sjove drukspil til jeres fest, som nok skal sætte gang i bordet.

Et drukspil kan sagtens være simpelt

Der er stor forskel på hvor komplekse drukspil er. Af og til kan de være rigtig komplekse og svære at huske. Det gælder for eksempel et spil som træmand, som har ret mange regler. For hvert kort man trækker er der forskellige regler. Det er de færreste, der kan huske dem alle sammen. Men lige netop dette drukspil er godt at spille med de samme mennesker. Så kan man nemlig minde hinanden om de forskellige korts betydning. Det kan i sig selv være en hyggelig ting.

Et andet dukspil der er langt mere simpelt er over eller under. Her skiftes man til at trække et kort fra et kortspil. Man skal inden der trækkes et kort gætte på om det næste kort er over eller under det kort der ligger med billedsiden opad. Har man ret skal man ikke drikke, har man ikke ret skal man drikke.