Et shoppingcenter med mange muligheder

Et shoppingcenter med mange muligheder

juni 21, 2019 Slået fra Af Redaktion

Koldings Storcenter byder på mange timers sjov og hygge.

Storcentret huserer over 120 butikker og spisesteder.

Det gør det til Jyllands største shoppingcenter.

De har blandt andet butikker som H&M, Imerco, Kaufmann, Matas, New Yorker, Normal, SKECHER, Tufra Dyrecenter og Zizzi.

Af spisesteder er der blandt andet Dalle Valle, Jensens Bøfhus, Mango Familierestaurant, Star Bucks og Sunset Boulevard.

Udover butikker og restauranter, så har Kolding Storcenter har de en Nordisk Film biograf. Deres biograf rummer 6 sale. Der kan man se alle de nye og populære film.

Gode arrangementer og udstillinger

Kolding Storcenter afholder mange arrangementer, som også gør shoppingcentret interessant for børn. I vinterferien har de en kupon, som man kan købe. På den kupon kan børnene få nogen gratis ting hos nogen af de forskellige butikker. Det kan være en lille bold, nogle blyanter og noget slik samt mange andre lækre ting.

I løbet af året har de nogle forskellige arrangementer på deres Store Torv og i nogen af butikkerne.

De har nogle gange nogle udstillinger på Store Torv. Fx op til jul har de en juleudstilling oppe på Store Torv, hvor der fx er en karrusel, som børnene kan prøve.

Et storcenter for alle aldre

Kolding Storcenter er for mennesker i alle aldre. Det er både til børn, de unge, de voksne og de ældre. Der er rig mulighed for at få shoppet. Man kan eventuelt slutte en god dag af med en god film i deres biograf eller noget mad på et af deres 17 spisesteder.