Det skal enhver fyr have med på Roskilde Festival

Det skal enhver fyr have med på Roskilde Festival

maj 21, 2019 Slået fra Af Redaktion

En af de ting, som du som ung mand bare ikke må gå glip af, er at besøge Roskilde Festival. Selvom Roskilde Festival er en af Danmarks største, så er der forbløffende mange unge, som aldrig har været af sted. Det kan skyldes forskellige ting.

Men lige meget hvad, så er der i længden ingen undskyldning, for en festival af den kaliber skal bare opleves. Hvis ikke på grund af musikken, så på grund af det rige sociale liv, de vilde fester og den skønne tid, som man får mulighed for at tilbringe sammen med vennerne.

Pakkeliste til Roskilde Festival

Det kan godt være hårdt at ligge i telt i mudder og støv mellem fulde mennesker i en hel uge. Vildt sjov, men også noget af en omgang. Heldigvis er der meget, man kan redde, hvis man laver en god pakkeliste. En række simple ting kan nemlig redde ens festivaltur.

For det første, så er der alt det med maden. Man kan få meget lækker mad på festival, men det er dyr. Og når man vågner fuld i sit telt om morgenen, vil man gerne have noget hurtigt. Dåsemad som tun, makrel i tomat og majs er altid godt at have med sig.

Pak en god luftmadras og en jakke

Det er surt at sove på hård jord i syv nætter. Det kan derfor godt betale sig at tage en god luftmadras med. Derudover er det altid smart med en jakke, til når nætterne bliver kolde.