Den ultimative pakkeliste til Roskilde Festival

Den ultimative pakkeliste til Roskilde Festival

marts 21, 2019 Slået fra Af Redaktion

Du skal på festival, og det er så fedt! Festivaler er det fedeste ved sommeren, og sæsonen er snart over os. Det er vigtigt at få pakket alle de nødvendige ting, når du skal afsted!

Prævention

Det er meget vigtigt at huske at pakke prævention, når man skal på festival. Man ved aldrig, hvad der kan ske på en festival, og det er altid bedre at være på en sikre side, uanset om man ender med at få det brugt eller ej.
Roskilde Festival er ikke et særlig godt sted at blive gravid eller få en sexsygdom, fordi det er og bliver en uge, hvor mange af gæsterne scorer og er sammen med hinanden. Hvis man for eksempel bliver gravid og man har været sammen med flere, kan man ikke vide, hvem faren er. Hvis man får en sexsygdom, kan det være svært at spore den tilbage til kilden. Så husk altid at bruge prævention. Dette gælder selvfølgelig både på Roskilde og udenfor Roskilde.

Festivalstole

Når man er på Roskilde Festival er man simpelthen nødt til at tage en festivalstol med. Den behøver ikke være af god kvalitet, den skal bare være der. Det er ikke sjovt at skulle sidde på jorden i en hel uge, så at købe en stol til at tage med sig på festival er helt klart pengene værd. Der findes mange forskellige slags festivalstole i varierende prisklasser, og inde på https://drenget.dk/pakkeliste-til-roskilde-festival/ kan man danne sig et overblik over det brede udvalg.