Brug Udenrigsministeriets rejsevejledning når du skal på ferie

Brug Udenrigsministeriets rejsevejledning når du skal på ferie

juni 21, 2019 Slået fra Af Redaktion

Hvis du skal ud og rejse, så skal du huske at benytte dig af Udenrigsministeriets rejsevejledning. Der kan du nemlig finde gode råd og nyttige oplysninger om bestemte lande, så du ikke støder på uheldige situationer, mens du er ude og rejse. Udenrigsministeriet vejleder om lande, der er rettet til en dansk turistrejsende.

De advarer dig mod uroligheder

Rejsevejledningerne er selvfølgelig kun vejledende. Du skal ikke følge dem, hvis du ikke har lyst til det. Det er i sidste ende dit eget ansvar. Men Udenrigsministeriets rejsevejledning kan dog være godt at følge, eftersom de laver vejledninger til lande, hvor der er en særlig sikkerhedsrisiko i form af for eksempel krig, kriminalitet, terrorisme, naturkatastrofer eller andre uroligheder.

Du kan nemt få et overblik over, hvor du ikke skal tage hen, hvis du husker at benytte Udenrigsministeriets rejsevejledning. De opdaterer deres vejledninger ganske ofte, så du altid har en oversigt over, hvilke lande der er plaget af uroligheder. På den måde ved du, hvilke lande du ikke skal besøge.

Få et ordentligt overblik

Det hele er ret simpelt, da Udenrigsministeriet har delt det op for dig. De har lavet en oversigt over alle deres rejsevejledninger, der er alfabetisk sat op efter landene. Du kan altså nemt finde rundt.

Derudover har de også inddelt landene i farvekategorier. De er inddelt alt efter, hvor meget de fraråder, at man rejser til dem. Man skal selvfølgelig holde sig fra de røde zoner og gå efter de lande, der er grønne.