Blogger: Line Matthiesen

Blogger: Line Matthiesen

februar 14, 2019 Slået fra Af Redaktion

Velkommen til en kort beskrivelse af min side, hvor jeg arbejde med forskelligt lydudstyr. Nu til dags er det blevet meget moderne at lytte til podcasts, og der er faktisk rigtigt mange danskere, der også gør det.

Det har også altid interesseret mig at lytte til podcasts, da det kan skabe en helt speciel stemning for en. Det svarer lidt til at læse en bog frem for at se en film. Når man ser en film, så er billederne allerede bestemt for en af dem, der har lavet optagelserne. Når man læser bogen derimod, så skaber man sine helt egne og unikke billeder i hovedet.

Netop sådan er det også at lytte til en podcast. Her har man kun lyden at arbejde med, og det er altså en selv, der skaber billederne i hovedet, når man lytter til en podcast. Derfor er det også forskelligt fra person til person, hvilken oplevelse man har med en podcast, og oplevelserne vil ofte være meget forskellige. Det er en af de ting, jeg også elsker ved at lytte til podcast.

Vil du gerne lave din egen podcast?

Fordi podcast er så specielt, har jeg valgt at eksperimentere med mine egne podcasts, og det kan du også komme til. På min side giver jeg gode råd til, hvordan man kan bygge sin historie op, hvis man har fundet på noget, man godt kunne tænke sig at lave en podcast om. Derudover kan du også blive klogere på, hvordan man finder idéer.

Du kan derudover også læse om forskelligt udstyr, for det er der rigtigt meget af. Her kan du lære om, hvilket udstyr der er det bedste at vælge til forskellige situationer. Du kan også læse om, hvordan man klipper en podcast sammen i forskellige lydprogrammer. Jeg blogger også af og til på hjemmesiden Mine Guides, hvor jeg skriver diverse guides.