Bliv god til at lave Dark and Stormy drinken

Bliv god til at lave Dark and Stormy drinken

april 21, 2019 Slået fra Af Redaktion

Skal du snart med vennerne i byen? De fleste danskere holder altid en lille før fest, inden de skal videre i byen. Det er altid hyggeligt at mødes med gode venner, så der kan drikkes lækre drinks, snakkes og spilles drukspil. Hvis du rigtig skal blære dig over for vennerne, så skal du købe ind til at lave dine egne drinks. Det behøves slet ikke at være dyrt eller avanceret. Bare du har de rette ingredienser og fordeler de enkelte komponenter efter en opskrift, så kan det ikke gå helt galt.

Sådan er opskriften:

Dark and Stormy er en meget populær drink, som er forholdsvis nemt at lave selv. Der findes flere forskellige bud på opskrifter, da man kan lave fortolkninger af den originale drink. I de fleste opskrifter indgår der følgende ingredienser:

  • Mørk rom.
  • Limebåd/lime juice.
  • Ginger Beer (eller Ginger Ale).
  • Is

Afhængig af hvor stærk man gerne vil have den, så kan doseringen på de enkelte ingredienser variere. Generelt set plejer man at bruge 1 limebåd/1 cl lime juice. Mængden af mørk rom er normalt det halve af hvad man skal have i drinken af Ginger Beer. Læs mere her hvis du vil vide mere om drinken.

Bliv mester til at lave den:

For at blive god til at lave denne drink skal du have prøvet det et par gange. Det anbefales, at du afprøver med forskellige doseringer så du selv kan finde ud af, hvilken kombination der bedst passer til dig. Jo mere du øver dig, jo bedre bliver du også til at lave denne til dine venner. Bliv den bedste til at lave drinks blandt dine venner, så de rigtig har noget at blive misundelige over.